Čari putovanja kolima

   

               

Svako ima svojih želja, interesovanja i mogućnosti, a verujem da nema niko kome nije želja upoznati nove krajeve, ljude, probati lokalne specijalitete... Najbolji način da se sve to ostvari i doživi je putovanje u sopstvenoj režiji. Agencije ce vas odvesti na najaktuelnija mesta, vodiči će ispričati neku zanimljivu njima hiljadu puta ponovljenu priču, ali tako nećete osetiti duh gradova, sela, nećete zaviriti u krajeve u koje turistička noga retko kad kroči, nećete upoznati život tamošnjih stanovnika, a na kraju krajeva nećete ni probati prave ukusne lokalne specijalitete, uz to još i jeftinije nego na udarnim trgovima.


Putovanje u sopstvenoj režiji može biti javnim prevozom, stopom, sopstvenim automobilom, motorom, pa čak i biciklom. Sve ima svojih čari. Moja porodica i ja smo otkrili zadovoljstvo putovanja sopstvenim vozilom. Iza nas su desetine hiljada predjenih kilometara, obilazak dvadesetak država na dva kontinenta, hiljade fotografija i mnoštvo uspomena. 
                                  



Na ovom blogu cu opisati neka moja putovanja, dati savete, a verujem i ideje da uradite ovo isto i da doživite čari PUTOVANJA KOLIMA.





                                   












Коментари

Популарни постови са овог блога

Metsovo, Krf, Parga - III deo

Metsovo, Krf, Parga - II deo

Metsovo, Krf, Parga - I deo